- Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht).
- Snijd het vet van het buikspek in, zonder het vlees te raken. Maak vervolgens een mix van de suiker, zout en snufje peper. Smeer de honing op het ingesneden gedeelte en bedek het vlees met het suiker/zout mengsel.
- Leg een stuk bakpapier in een ovenschaal en leg hier het stuk spek op met het vet gedeelte aan de bovenkant. Doe het spek in de oven (voor ca. 1 uur) tot een kerntemperatuur tussen de 75 & 85 graden. Laat daarna het spek +/- 10 minuten buiten de oven rusten.
- Maak de ingelegde rode ui en de chipotle mayonaise: mayonaise mixen met de adobo saus van de chipotle peper, gehakte chipotle pepers, gerookte paprikapoeder, snufje zout en limoensap.
- Verwarm de tortilla's aan beide kanten.
- Snijd het spek in stukjes en maak de tortilla op met het spek, de zoet-zure rode ui, fijngehakte peterselie en de chipotle mayonaise. Serveer eventueel met wat limoensap erover.