Baja Style Taco

  1. Begin met het voorverwarmen van een pan met een goede laag zonnebloemolie op het vuur. Voor het frituren moet de olie ongeveer 180 graden Celsius zijn.
  2. Terwijl de olie opwarmt, meng je de tempura mix met bruisend water in een kom. Snijd de kabeljauw in stukken van ongeveer 2 bij 2 cm.
  3. Maak de remouladesaus: snijd de augurk, kappertjes en sjalot fijn en meng samen met de mayonaise, mosterd, citroensap en peterselie in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Zodra de olie heet genoeg is, haal je de stukjes kabeljauw door het tempuramengsel en leg je ze voorzichtig in de hete olie. Frituur ze ongeveer 3 minuten, tot ze goudbruin en knapperig zijn.
  5. Als de kabeljauw klaar is, haal je ze uit de pan en leg je ze op een stuk keukenpapier om uit te lekken en overtollige olie te absorberen. Breng op smaak met zout.
  6. Verwarm ondertussen de tortilla's in een droge pan.
  7. Nu is het tijd om de taco's op te maken: begin met een lepel van het pico de gallo, leg dan de gefrituurde kabeljauw er op en maak het af met remouladesaus en dille. Besprenkel met citroensap.