Quiche met broccoli & spekjes

  1. Mix met mixer kort de bloem, boter, ei, water en zout en vervolgens kneed je het goed door met je handen. Wanneer het deeg te kruimelig is, doe je er nog wat extra water bij. Maak er een bal van en wikkel het in huishoudfolie. Leg het in de koelkast tot je het gaat gebruiken. Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
  2. Haal de broccoliroosjes van de stronk af en kook ze beetgaar en bak de spekjes krokant. Meng de 4 eieren, kookroom en kruiden met elkaar.
  3. Nu gaan we deeg puzzelen, vet je taartvorm in met boter en zorg dat alles van de bodem en zijkanten bedekt is met deeg, je bepaalt zelf hoe dik of dun je het wil. Prik vervolgens met je vork gaten erin.
  4. Doe de broccoli en spekjes erin en vervolgens het eimengsel. Nu mag die voor 30-35 min de oven in. Eet smakelijk straks.