- Haal het vlees ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast
- Verwarm de grill voor op middelhoog of maak de BBQ gereed
- Bestrijk het vlees licht met olie, breng op smaak met zout en peper en grill tot hij gaar is naar wens en laat hem daarna afkoelen.
- Snijdt het vlees heel dun tegen de draad in, bak het flatbread deeg af in een voorverwarmde oven, maar nog niet helemaal, omdat hij nogmaals in de oven gaat later in het recept.
- Voeg in een grote koekenpan op middelhoog vuur de boter, 1 eetlepel olie en de uien toe en bak tot ze licht goudbruin beginnen te worden, ongeveer 10 minuten.
- Terwijl ze koken, doe je de mayonaise, knoflook, citroensap en een snufje zout in een kleine kom en meng goed.
- Meng in een kleine pan op middelhoog vuur balsamicoazijn en bruine suiker en breng aan de kook, zet dan op middelhoog vuur en laat inkoken tot het stroperig wordt en tot ongeveer de helft ingekookt – opzij zetten
- Maak de flatbread af door het vlees, ui en mozzarella op het afgebakken flatbread deeg te leggen en doe daarna nog in de voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is, maak daarna af met de balsamicostroop.